persoonlijke gezondheidszorg

Persoonlijke gezondheidszorg

Kwaliteit in de persoonlijke gezondheidszorg. Helaas lijkt het dat er sinds de privatisering van de zorg steeds minder persoonlijke aandacht in de zorg. We zien een tekort in personeel in de zorg, beperkte budgetten terwijl de vraag in de zorg toeneemt. Gelukkig staan er steeds meer partijen op die in hun werkgebied van de zorg het heft in eigen handen nemen en de zorg in hun vakgebied verbeteren met oog op de patienten!

Innovatie en verbetering in de persoonlijke gezondheidszorg

KIPB is een platform voor deze zorgaanbieders, en graag belichten wij de nieuwste behandelingen en dienstverlening in de gezondheidszorg in de breedste zin des woords. Deze zorgaanbieders hebben een gemeenschappelijk doel, en dat is de beste ervaring voor haar patienten creeren en vooral de persoonlijke aandacht naar de patient voorop stellen. Voor meer informatie en aanbiedingen in de gezondheidszorg kunt ook bij marktvoorgezondheid terecht.

Persoonlijke gezondheidszorg in de de tandheelkunde

Zo zijn we aangesloten met diverse tandartsen en tandheelkundige praktijken die zich sinds kort 24/7 inzetten voor alle tandheelkundige spoedeisende hulp. Daarnaast zijn deze tandheelkundige specialisten ook bezig met de nieuwste technieken op het gebied van cosmetische tandheelkunde en het behandelen van patienten met (extreme) angst voor de tandarts. Ook besteden zij veel aandacht aan het leveren van tandheelkunde aan minder beperkte mensen.

Persoonlijke gezondheidsz0rg op kantoor en de werkplaats

Werkstress, ziekteverzuim, overspannen medewerkers en burn outs zijn een steeds vaker voorkomend fenomeen in het bedrijfsleven. Door onvoldoende persoonlijke aandacht aan medewerkers van een organisatie is het voorkomen van een burnout of overspannen erg lastig. De sleutel ligt echter in een preventieve aanpak. Door te analyseren waar stressfactoren ontstaan op de werkvloer en in kaart te brengen hoe deze stressfactoren gereduceerd of geelimineerd kunnen worden kan er preventief worden opgetreden tegen stress. Vanaf 1 Juli 2018 zijn bedrijven verplicht om een dergelijke analyse uit te voeren, en hierop te acteren. Voor meer informatie over een partij die zich inzet voor deze preventieven aanpak kunt u hier terecht. Stressmanagement en stresspreventie

Persoonlijke gezondheidszorg en cosmetische chirurgie

Je goed voelen over je lichaam draagt zeker bij aan de mentale gezondheid. Gelukkig zijn er steeds meer partijen die op basis van een consult en een kleine ingreep ervoor kunnen zorgen dat iemand een stuk zelfverzekerder door het leven gaat. Een positieve mindset draagt namelijk zeker bij aan een positief en gezonde staat van het lichaam. Net zoals we weten dat een negatieve mindset (stress en depressie) bijdragen aan de verslechtering van de gezondheid. Kijk hier voor alle cosmetische behandelingen bij een cosmetische kliniek waar persoonlijke aandacht naar de patient voorop staat!