Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts

Rico No Comments
Angsttandarts

MyDent behandelt tegenwoordig al zoveel mensen met angst voor de tandarts dat wij al bekend staan als de angsttandarts van Rotterdam en Utrecht.

Het is één van de meest voorkomende angsten van Nederlanders, de angst voor de tandarts.  Zeker 40% van de Nederlanders zegt huiverig te zijn voor zijn of haar tandarts bezoek. Een kleinere groep (12%), maar zeker niet onbelangrijk, kan als extreem angstig worden beschouwd als we het hebben over het eigen gebit en het tandarts bezoek.

Deze angst kan allerlei oorzaken hebben, maar veelal liggen deze geworteld in de jeugd of een eerdere slechte ervaring bij de tandarts. Ook het geluid van de boor en het woord wortelkanaalbehandeling roepen bij een hoop mensen paniekgevoelens op. Het vervelende van angst voor de tandarts is dat dit leidt tot een onbehandeld gebit. Zelfs de beste poetsers, stokers en flossers kunnen niet voor altijd voorkomen dat een bezoek aan de tandarts nodig is.

Tandarts angst – hoe komen we er van af?

We zien gelukkig al dat Nederlanders minder angst hebben voor de tandarts, maar zoals eerder gezegd is er nog een behoorlijk aantal mensen die wel bang is om de praktijk binnen te stappen. Gelukkig is de tandheelkundige techniek enorm vooruit gegaan in vergelijking met vroeger en kan in principe elke behandeling pijnloos worden uitgevoerd.

De oorzaak van angst voor de tandarts kan verschillende oorzaken hebben, de oplossing ligt hem in het feit dat je de tandarts moet kunnen vertrouwen en dus behandelingen aan het gebit uit kunt laten voeren.

De eerste stap zou zijn om het bespreekbaar te maken dat u bang bent om een behandeling uit te laten voeren of zelfs naar een reguliere controle te gaan. U kunt dit al aangeven bij de receptie en vrijwel elke tandarts zal openstaan om extra tijd te nemen voor uw tandartsbezoek. Vraag om geïnformeerd te worden over wat voor soort behandeling u nodig heeft, wat daar allemaal bij komt kijken en of deze eventueel onder verdoving of narcose kan worden uitgevoerd. U kunt vragen naar simpelweg een controle zonder dat er meer wordt gedaan dan het kijken naar uw gebit.

Wanneer uw huidige tandarts u niet wilt ondersteunen in het aanpakken van uw angst voor de tandarts twijfel dan niet om een tandarts te bezoeken die hier wel voor openstaat.

De angsttandarts

Er zijn tandartsen die gespecialiseerd zijn in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Deze tandartsen nemen zoveel tijd als nodig is voor patiënten om hun aan een behandeling te helpen en weer op weg te helpen naar een gezond gebit. Bij de angsttandarts zal het eerste bezoek bestaan uit alleen kijken naar het gebit en eventueel een röntgenfoto maken. Hierna zal de tandarts de tijd nemen om met de patiënt door te nemen wat voor soort behandeling nodig is. Over de behandeling zal verteld worden waarom het nodig is, hoe lang het zal duren en wat de tandarts precies gaat doen.

Om de angst tegen te gaan en de behandeling plezierig te laten verlopen kan er muziek worden meegebracht, een vertrouwd persoon of zelfs iets om vast te houden om in te knijpen. Als er iets anders is wat een patiënt kan kalmeren zal dit ook worden besproken.

Het laatste wat kan worden gedaan voor patiënten met extreme angst is een behandeling met lachgas of onder narcose. Hierbij werkt de tandarts met een anesthesist samen om ervoor te zorgen dat de behandeling geheel pijnloos zal verlopen.

Een kalmerend medicijn kan ook worden voorgeschreven voor patiënten. Dit zorgt ervoor dat er geen grote spanningsopbouw is in de aanloop van het bezoek aan de tandarts.

Angst begint bij kinderen

Het voorkomen van angst voor de tandarts begint al bij het kind. Het is belangrijk dat kinderen al vroeg worden voorgesteld bij de tandarts zodat er geen angst kan ontwikkelen. Onderzoek wijst ook uit dat hoe vroeger kinderen bekend raken met de tandarts hoe minder eng zij de tandarts vinden.

Voor jonge kinderen is het goed als er een ouder present is tijdens het bezoek, maar bij oudere kinderen is het juist voordelig wanneer zij alleen gaan. Hierdoor ontstaat er vertrouwen bij het kind, maar ook vertrouwen in de tandarts.

Net als tandartsen gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst zijn er ook tandartsen gespecialiseerd in het behandelen van het kind. De zogenoemde kinder tandarts. Niet alleen specialiseren zij zich in het melkgebit, maar ook in de omgang met het kind. Het bezoek aan de kindertandarts zorgt ervoor dat er vroeg controle is in het gebit, maar ook juist hoe het kind zelf het gebit uitstekend kan onderhouden door goed te leren poetsen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen in de tandheelkunde. Het reguliere tandartsbezoek zorgt hiervoor. De angsttandarts en de kindertandarts zorgen ervoor dat iedereen met een fijn gevoel naar de halfjaarlijkse controle kan.

Beste Tandarts Rotterdam

Rico No Comments
Beste Tandarts Rotterdam

Rotterdam kent niet alleen meer dan 170 nationaliteiten maar is ook rijk aan tandartsen! Er zijn in Rotterdam meer dan 300 tandartsen met allemaal verschillende specialiteiten.

Iedereen wilt natuurlijk dat er goed voor hun gebit wordt gezorgd, maar waar in Rotterdam ben je zo gezegd aan het juiste adres voor de beste tandarts?

Wij hebben alle tandartsen op een rij gezet en beoordeeld op een groot aantal criteria. Lees hier wat de beste tandarts is voor patiënten uit Rotterdam.

Criteria waar tandartspraktijken op zijn beoordeeld:

 • Openingstijden. Hoe veel dagen is de praktijk open en hoe lang per dag.
 • Bereikbaarheid. Hoe snel wordt u ter woord gestaan, telefonisch of per e-mail.
 • Locatie. Hoe gemakkelijk is de praktijk te  bereiken met eigen of openbaar vervoer.
 • Wachttijden. Hoe snel wordt je geholpen bij een praktijk.
 • Kinderen bij de tandarts. Hoe kindvriendelijk is de tandartspraktijk en zijn tandartsen gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.
 • Specialismen in de praktijk. Kunt u voor elke behandeling terecht of moet u worden doorverwezen.
 • Beoordelingen van patiënten. Wat voor cijfer hebben huidige patiënten gegeven aan de praktijk.

Wij hebben een voorselectie gemaakt van een aantal tandartspraktijken in Rotterdam en vervolgens beoordeeld op basis van bovenstaande criteria. We hebben de praktijken op elk punt een cijfer gegeven van 1 tot 10, bij elkaar opgeteld om uiteindelijk tot een gemiddeld cijfer van 1 tot 10 te komen.

MyDent                                                                                           

MyDent heeft drie vestigingen voor de tandarts Rotterdam. Middelland Tandartsen in Rotterdam West, Kralingen Tandartsen in Rotterdam Oost en Karel Tandartsen in het centrum van Rotterdam.

Patiënten kunnen bij MyDent zeven dagen per week van 08:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds terecht bij de tandarts. Omdat MyDent patiënten zo ruim kan ontvangen qua tijden weten zij de wachttijd voor patiënten kort te houden.

De drie vestigingen van MyDent worden door patiënten beoordeeld met twee maal een 9,7 en één maal met een 9,3. Persoonlijke zorg en kwaliteit van zorg zijn belangrijke punten die in de missie en visie van Mydent hoog in het vaandel staan.

Patiënten kunnen bellen en mailen naar een van de drie vestigingen en kunnen vaak nog dezelfde dag terecht bij een tandarts. Ook is er een nood tandarts service voor spoedgevallen waarbij een behandeling dezelfde dag nog kan plaatsvinden.

Doordat er drie locaties beschikbaar zijn in Rotterdam wordt de bereikbaarheid voor patiënten vergroot. Voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheden van het openbaar vervoer zorgen voor gemak om naar de tandarts te gaan.

De drie praktijken hebben een breed aanbod aan specialismen in huis. Patiënten kunnen bij elke praktijk sowieso terecht voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts en een bezoek aan de mondhygiëniste om bijvoorbeeld tandsteen te verwijderen. Verder kunnen patiënten bij de verschillende vestigingen naar de specialisten als de implantoloog, parodontoloog en kaakchirurg. Maar ook cosmetische tandheelkunde is een specialisatie die wordt uitgevoerd. Orthodontie en het plaatsen van implantaten, kronen en bruggen zijn behandelingen die worden uitgevoerd bij de vestigingen van MyDent. Tot slot beschikt MyDent over de angsttandarts die er op gericht zijn patiënten die al geruime tijd niet bij de tandarts zijn geweest te helpen bij behandelingen.

Voor kinderen zijn de praktijken goed ingericht. Er zijn kindvriendelijke wachtruimten om kinderen niet te laten vervelen. Tandartsen zijn gespecialiseerd in het melkgebit en de omgang met kinderen om zo al vroeg te starten met een goede mondzorg.

Met de grote diversiteit aan nationaliteiten in Rotterdam speelt MyDent in door ondersteuning met talen. Verspreid over de vestigingen worden er meer dan acht talen gesproken door de tandartsen en ander personeel zodat iedereen te woord kan worden gestaan.

Voor een tandarts in Rotterdam vinden wij dat MyDent voldoet aan alles wat een patiënt in Rotterdam maar nodig kan hebben wat betreft tandheelkunde wat resulteert in een eindcijfer van 9,7.

Lees hier meer over de vestigingen van MyDent

MyDent

Apollo Tandheelkunde

Apollo Tandheelkunde is gelegen in het centrum van Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg 155. Deze praktijk is maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur geopend. De praktijk is nog geopend voor nieuwe klanten wat de wachttijden kort houdt.

De praktijk heeft onder haar eigen patiënten een enquête uitgevoerd waarbij de patiënten de praktijk een 8,8 als cijfer heeft gegeven.

Van maandag tot vrijdag kan er van 09:00 uur tot 13:00 uur telefonisch een afspraak worden gemaakt met de praktijk. Ook zijn er twee noodnummers voor spoedbehandelingen. Eén nummer voor tijdens openingstijden en één nummer buiten openingstijden voor spoedgevallen. De praktijk is ook te bereiken via een e-mail adres.

De praktijk ligt in het centrum van Rotterdam op ongeveer een kwartier lopen vanaf Rotterdam Centraal. Het openbaar vervoer kan gemakkelijk worden gebruikt om de praktijk te bereiken. De praktijk is ook bereikbaar met de auto, echter ligt de praktijk wel aan een drukke weg wat een parkeerplek vinden iets moeilijker maakt.

Apollo Tandheelkunde rolt zogezegd de rode loper uit voor de patiënten. Dit wordt niet alleen gereflecteerd in moderne tandheelkundige apparatuur maar ook in televisie schermen gemonteerd in de plafonds van de behandelkamers. Verder is de praktijk strak en modern ingericht voor een aangename ervaring voor patiënten in de praktijk.

Bij Apollo Tandheelkunde kunt u langs voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts en de preventieve controle bij de mondhygiëniste. Verder specialiseert de praktijk zich in cosmetische tandheelkunde en kunt u langs voor bijvoorbeeld facings of een bleekbehandeling. Ook kronen en bruggen kunnen worden geplaatst bij Apollo Tandheelkunde.

Verder heeft de praktijk een angsttandarts in huis die naar eigen zeggen in 98% van de gevallen succesvol is. Ook is er extra aandacht voor het behandelen van kinderen. Er wordt gestimuleerd om zo vroeg mogelijk met kinderen naar de tandarts te gaan om vroeg te starten met een goede mondzorg. De tandartsen zijn ervaren in de behandeling van het melkgebit.

Wij hebben Apollo Tandheelkunde als een keurige praktijk bevonden op een goede locatie voor patiënten uit Rotterdam en geven als eindcijfer een 9,2.

Lees hier meer over Apollo Tandartsen

Apollo tandheelkunde

Kralingen Tandartsen Rotterdam

Kralingen Tandartsen is een Tandartspraktijk in Rotterdam Oost gevestigd op de Voorschotenlaan 128A in de Kralingen-Crooswijk. Deze tandartspraktijk is van maandag tot donderdag van 08:00 tot 18:00 uur geopend. Vanwege deze ruime openingstijden weet de praktijk de wachttijden kort te houden voor alle patiënten. De Patiënt staat bij Kralingen Tandartsen op de eerste plaats en dat wordt ook gereflecteerd door de beoordelingen van patiënten met een gemiddeld cijfer van 9,7.

Bij Kralingen Tandartsen wordt u altijd te woord gestaan via de telefoon. Op e-mail is er binnen één dag een antwoord. Zelfs voor spoedgevallen (acute kiespijn, gebroken tanden etc.) zijn er snel afspraken mogelijk bij de tandarts. Verder is de praktijk gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en is er voldoende parkeergelegenheid.

Binnen de praktijk zijn er vele specialismen die ervoor zorgen dat u niet hoeft te worden doorverwezen. Denk hierbij aan de implantoloog, orthodontist, mondhygiëniste en de cosmetische tandarts. Ook voor mensen met angst voor de tandarts kunnen terecht op de Voorschotenlaan. Kralingen Tandartsen heeft de mogelijkheid om behandelingen onder narcose of met lachgas uit te voeren.

Ook zijn er bij Kralingen Tandartsen specialisten op het gebied van kinderbehandelingen. Kinderen kunnen op vroege leeftijd al kennis maken met de tandarts en leren hoe een gebit goed moet worden onderhouden. De wachtkamer is ook zo ingericht dat uw kinderen zich niet zullen vervelen tijdens de korte wachttijd.

Bonuspunten worden verdiend door Kralingen Tandartsen doordat er meerdere talen worden gesproken. Dit is voor een tandarts in Rotterdam natuurlijk heel belangrijk.

Wij zijn het met onze beoordeling van Kralingen Tandartsen eens met de patiënten van de praktijk en geven een uiteindelijk cijfer van 9,4.

Lees hier meer over Kralingen Tandartsen

Kralingen tandartsen

Dental 365

Gevestigd in het Erasmus Medisch Centrum is de spoedtandarts Dental365 te vinden. Deze spoedtandarts is 7 dagen per week tot wel 23:00 uur ‘s avonds te bereiken en zoals de naam al doet vermoeden 365 dagen per jaar open. Hierom vonden wij dat Dental365 niet van deze lijst mocht ontbreken.

De praktijk van dental365 is goed bereikbaar in het Erasmus MC, waar ook de parkeergelegenheid van het ziekenhuis te gebruiken is. Het ziekenhuis heeft een eigen stop voor openbaar vervoer dus voor alle patiënten in Rotterdam is Dental365 goed te bereiken.

Dental365 biedt de mogelijkheid acute behandelingen uit te voeren wanneer uw eigen tandarts in Rotterdam niet direct beschikbaar is. Omdat Dental365 zich uitsluitend specialiseert in spoedbehandelingen is hun snelheid waarmee ze patiënten van pijn afhelpen ongekend.

Een noodbehandeling komt natuurlijk met eigen kosten, maar deze lopen niet tot boven de €300,- uit. Verder communiceert Dental365 met uw eigen tandarts zodat deze ook op de hoogte is van de noodbehandeling.

Reviews op Google van Dental365 staat vol met patiënten die goed geholpen zijn en dus vijf sterren geven.

Dental365 vervult een specifieke behoefte in Rotterdam, maar wel een zeer belangrijke. De grote snelheid en kwaliteit van de tandheelkundige zorg die wordt geleverd brengt ons bij een eindcijfer van 9,2.

Lees hier meer over Dental365 

dental365

Dental Dentia

De praktijk van Dental Dentia is te vinden op de Beukelsdijk 159A in Rotterdam Noord. De praktijk is van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur geopend. In het weekend is de praktijk gesloten. Na openingstijden en in het weekend kan er naar twee telefoonnummers gebeld worden voor een afspraak. Verder is er nog een e-mail adres waar naartoe gemaild kan worden.

Er wordt op de site vermeld dat er binnen één dag een afspraak kan worden gemaakt. Op Facebook zijn er meer dan 140 ‘vind ik leuks’ en recensies te vinden van de praktijk.

De praktijk is gevestigd in Rotterdam Noord en is goed te bereiken met het openbaar vervoer van Rotterdam. Er zijn parkeerplekken voor de deur en in de zijstraten van de beukelsdijk te vinden.

Naast de reguliere controle van de tandarts is te zien dat Dental Dentia zich specialiseerd in implantaten en prothesen. Voor een kunstgebit of prothese kunt u goed terecht bij Dental Dentia.

Verder beschikt de praktijk over een spoed tandarts service die er naar streeft patiënten zo snel mogelijk te helpen aan een behandeling.

Dental Dentia is een goede praktijk in Rotterdam Noord voor patiënten uit Rotterdam en krijgt als eindcijfer een 9,0.

Lees hier meer over Dental Dentia 

Dental Dentia

 

Dit artikel is bedoeld voor patiënten uit Rotterdam die op zoek zijn naar de beste tandartspraktijken van de hoofdstad van Zuid-Holland. Wij zijn van mening dat u in deze lijst absoluut de tandheelkundige zorg kunt vinden die u zoekt en welke ook nog eens dicht bij u in de buurt is.

Bron: Tandartsen-Nederland

Tandarts Rotterdam MyDent

Brian No Comments
tandarts rotterdam

Tandarts Rotterdam gezocht?

Bent u op zoek naar een tandarts Rotterdam? MyDent, de overkoepelende tandarts organisatie heeft maar liefst drie tandartspraktijken verspreid over Rotterdam. U kunt terecht in de sjieke buurt Rotterdam Kralingen bij de tandartspraktijk Kralingen Tandartsen. Deze vestiging kunt u vinden in Rotterdam Oost. De praktijk is nog niet heel lang geopend dus u kunt hier terecht als niewe patiënt. Ze hebben ruime openingstijden en spreken daarnaast ook meer talen. Bij Kralingen Tandartsen Rotterdam kunt u terecht voor:

Algemene Tandheelkunde

Cosmetische Tandheelkunde

Endodontologie

Implantologie

Mondhygiëne

Orthodontie

Parodontologie

Prothetiek

Tandarts Rotterdam Centrum

Ook is Karel Tandartsen, een tandartspraktijk gevestigd in Rotterdam Centrum een vestiging die is aangesloten bij MyDent tandartsen. De praktijk is handig voor mensen die in het centrum wonen of werken. Karel Tandartsen heeft een vakkundig team van tandartsen klaar staan die erop zijn gericht om snel, maar wel met persoonlijke aandacht, de patiënten te helpen met het in stand houden van een mooi, gezond en sterk gebit. Ook is de praktijk sterk in cosmetische en esthetische tandheelkunde. U kunt hier dus altijd terecht om snel geholpen te worden indien er bijvoorbeeld een stukje tand is afgebroken.

Karel Tandartsen heeft de volgende tandarts behandelingen:

 • Algemene Tandheelkunde
 • Cosmetische Tandheelkunde
 • Implantologie
 • Parodontologie
 • Mondhygiëne

Tandarts Rotterdam West

Voor mensen die op zoek zijn naar een tandarts in Rotterdam West in de regio Middelland, heeft MyDent tandartsen de vestiging Middelland Tandartsen. Deze tandartspraktijk is gevestigd op de Heemraadssingel en heeft ruime openingstijden. Bovendien is deze praktijk speciaal gericht op kindertandheelkunde, mensen met angst voor de tandarts en daarnaast ook voor tandarts spoedgevallen. De praktijk is goed bereikbaar, staat nog open voor nieuwe inschrijvingen en er werken tandartsen van alle culturen die terug te vinden zijn in Rotterdam.

De beste tandarts van Rotterdam

MyDent tandartsen heeft dus op 3 locaties in Rotterdam een tandartspraktijk. Elk met haar eigen tandarts specialismen. Dit zorgt ervoor dat het aantal doorverwijzingen naar externe tandheelkundigen zeer beperkt blijft. Zo kan MyDent als groeiende tandartsketen altijd zorgen dat de tandzorg persoonlijk blijft en dat de kwaliteit van de tandzorg gewaarborgd blijft. Ze zijn tot slot ruim geopend en hebben dit onder de vestigingen slim afgesproken zodat er altijd een vestiging van MyDent open is voor patiënten.

Lipolyse

Brian No Comments
lipolyse

LIPOLYSE, VET VERWIJDEREN ZONDER LIPOSUCTIE!

Er weer slank en gestroomlijnd uitzien zonder dieet of operatie.

Medica Estetica heeft de oplossing voor hardnekkige probleemzones waar het vetweefsel niet wil verdwijnen. Ondanks een gezonde leefstijl, regelmatig bewegen en gezond eten. Op eenvoudige en veilige wijze kunt u met Aqualyx verlost worden van die plaatselijke vetophopingen zonder liposuctie. Maak een afspraak voor meer informatie over Lipolyse.

AQUALYX BEHANDELING

Dokter Firdausi werkt met Aqualyx, een zoutoplossing waar al meer dan een miljoen behandelingen mee zijn uitgevoerd. Sinds 2009 is het op de markt gekomen, na 7 jaar medisch onderzoek. Dokter Firdausi behoort tot een selecte groep artsen in Nederland, die deze behandeling mag uitvoeren. Aqualyx bevat een lichaamseigen zout (desoxycholzuur) dat met dunne en flexibele naalden rechtstreeks in het vetweefsel wordt geïnjecteerd. Dit zout bindt zich aan de wand van de vetcel waardoor deze instabiel wordt.


VRIJWEL PIJNVRIJ

Hierdoor komt de inhoud van de vetcel vrij. De vrijgekomen vetzuren worden door het lichaam gebruikt voor de stofwisseling en de restanten worden via de urine afgevoerd. De behandeling zelf is vrijwel pijnvrij, er zijn slechts 2 prikken nodig per behandelgebied van 10 x 10 cm. Tijdens het intakegesprek worden uw wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken. Ook wordt er gekeken naar uw gezondheid en eventueel medicijngebruik om tot een optimaal behandelplan te komen.

MOGELIJKHEDEN

Aqualyx kan gebruikt worden voor de behandeling van probleemzones zoals:

 • Onderkin
 • Buikzone
 • Maagzone
 • Heupen
 • Rijbroek
 • Bovenarmen
 • Binnenzijde bovenbenen
 • Binnenzijde knieën

BIJWERKINGEN

Er zijn zeer geringe bijwerkingen. Na de behandeling kunnen er kleine vochtzwellingen ontstaan, rode plekjes of kleine oppervlakkige blauwe plekken. Deze kunnen voorkomen bij elke vorm van injectie en verdwijnen binnen een paar dagen. De behandeling zelf wordt heel goed verdragen, in enkele gevallen is er een ‘spierpijngevoel’ in het behandelde gebied. Dit verdwijnt met een paar dagen.

Personal Trainer Zaandam

Afvallen en afslanken Zaandam

Maak een afspraak bij onze cosmetische kliniek

Maak een afspraak of loop vrijblijvend eens binnen bij onze cosmetische kliniek in Rotterdam. Bel 010 226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl.

Tandarts Utrecht

Brian No Comments
tandarts utrecht

Tandarts Utrecht

Mondzorgcentrum Utrecht is al jarenlang de grootste tandarts in Utrecht. Het mondzorgcentrum gevestigd in Kanaleneiland Utrecht op de Beneluxlaan heeft alle tandarts specialismen in huis en kan daarom complete mondzorg bieden. Patiënten kunnen er terecht voor alle reguliere tandarts behandelingen maar ook hebben ze de praktijk ingericht voor kinderen, minder validen en ouderen. Ook voor mensen met angst voor de tandarts hebben ze tandartsen beschikbaar die veel ervaring hebben met angstpatiënten.

Mondzorgcentrum Utrecht heeft een prachtige tandartspraktijk die goed te bereiken is. Je kunt er in de buurt gratis parkeren en daarnaast kan je ook prima met het openbaar vervoer de praktijk bereiken. Ze zijn buiten kantoortijden ook geopend dus je kan ook in de avond of in het weekend de tandarts bezoeken. MCU is dan ook een van de weinige tandarten in Utrecht die ruime openingstijden hanteert.

Beste tandarts in Utrecht

Mondzorgcentrum Utrecht is onderdeel van MyDent tandartsen. Ook staan ze vermeld ook de website van Tandartsen Nederland Dit is een website waar je als tandarts alleen op wordt vermeld indien de tandzorg van hoge kwaliteit is, het service en comfort niveau voor de klanten hoog is en als afgeleide daarvan dus ook veel positieve reviews hebt. Mondzorg Centrum Utrecht is dan ook met recht de beste tandarts van Utrecht te noemen.

Heb je dus kiespijn? Of enige andere klachten in de mond? Maak snel een afspraak bij de leukste en beste tandarts van heel Utrecht!

 

Soft Lift

Brian No Comments
soft-lift

DE SOFT LIFT, FACELIFT ZONDER OPERATIE

Spectaculaire resultaten tot 18 maanden.
10 jaar jonger in 60 minuten.

Silhouette Soft™ (Soft Lift) geeft u de mogelijkheid om dé glimlach en die energieke uitstraling terug te krijgen. Dit kan zonder ziekenhuisopname en lange hersteltijd.

 • Het is een EENMALIGE procedure, die slechts een uur duurt om uit te voeren.
 • Het wordt gedaan in een comfortabele klinische omgeving, onder plaatselijke verdoving.
 • U zult natuurlijke langdurige resultaten te zien krijgen.

GLIMLACH EN ENERGIEKE UITSTRALING

Voor een jongere en frissere uitstraling bent u bij Medica Estetica aan het juiste adres. Twijfel niet en laat u persoonlijk informeren naar de mogelijkheden!


SILHOUETTE SOFT™

De Silhouette Soft™ heeft een FDA goedkeuring en is daardoor volledig veilig. Elke 15 minuten wordt er ergens op de wereld een Silhouette Lift procedure uitgevoerd. De silhouet draden zijn gemaakt van polypropyleen, een biocompatibel materiaal. Dit wordt gebruikt in cardiovasculaire en oogheelkundige chirurgie en biologisch resorbeerbare kegels.

 • Silhouette Soft™ is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • Silhouette Soft™ is ideaal voor het corrigeren van tekenen van veroudering in de nasolabiaalplooien, de expressie lijnen en de wangen.
 • Silhouette Soft™ geeft u de mogelijkheid om volume in de wangen te herstellen, en om uw kaaklijn te herdefiniëren.
 • Zeer mooie resultaten voor wenkbrauwlift met Silhouette Soft.
 • U zult genieten van directe resultaten.

COSMETISCHE KLINIEK ROTTERDAM

Maak vandaag nog een afspraak bij onze cosmetische kliniek in Rotterdam. U bent ook van harte welkom eens bij ons binnen te lopen, voor meer informatie. Medica Estetica gaat uitsluitend professioneel en hygiënisch te werk. Er is ook een behandellocatie voor injectables in Rijswijk. Behandelingen zijn doordeweeks mogelijk, maar ook in de avonden en in het weekend. Bel 010-226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl.

Het effect van Liposuctie op mijn levensstijl

Brian No Comments

Medica Estetica heeft in principe geen introductie meer nodig. Voor degene die er nog niet bekent mee zijn: Medica Estetica, dé cosmetische kliniek voor lippen opvullen met Lip fillers & lichaam in vorm krijgen met Liposuctie In Breda, Rijswijk & Rotterdam. In het bijzonder gaat dit bericht hierop in. Uiteraard voeren zij veel meer behandelingen uit.

Wat kenmerkt de klinieken van Medica Estetica? Modern, hygiënisch en toch sfeervol. Zelf vertalen zij dit als volgt:”Je bent in een kliniek, niet een ziekenhuis. We willen niemand het gevoel geven alsof je in een ziekenhuis bent beland.”

Dat merk je ook tijdens het contact met de behandelaars. De specialisten zijn vriendelijk en begaan en dit met een persoonlijke benadering. Ook daar merk je dat het ziekenhuisgevoel verdwijnt. Geen afstandelijke ongemakkelijke gesprekjes. Naja dit lees je natuurlijk wel vaker over cosmetische klinieken. Dus wat is er speciaal aan Medica Estetica? Eén van onze teamleden heeft er zelf een behandeling ondergaan en zij wil graag met je delen wat de liposuctie heeft betekent voor haar levensstijl!

 

Het effect van liposuctie op mijn leefstijl

Vet verwijderen met liposuctie. Ja het lijkt natuurlijk de ideale oplossing om er wat geld tegen aan te gooien en van overtollig vet af te zijn. Eerlijk is eerlijk we doen het allemaal… Bijvoorbeeld door even die nieuwe afslank crème proberen. Of zodra de zomer eraan komt zijn de afslank pillen ook niet aan te slepen. Zo nu en dan een sportschool abonnementje die ook nog eens resulteert in maandelijkse donaties. Allemaal leuk en aardig, maar het loopt wel op in kosten.

Voor de power vrouwen onder ons die wél helemaal losgaan in de sportschool en voedingsschemaatje erbij houden en dat voor maanden, jaren. Dan voel je je waarschijnlijk minder aangesproken. Toch weten we wel dat de gewenste lichamelijke vorm niet altijd wordt behaald. Liposuctie is een mooie aanvulling op bewegen en gezonde voeding.

Ik wil heus niet zeggen dat iedereen liposuctie moet doen. Sterker nog ik ben zelf ook eerst gaan sporten, letten op voeding, afslank pillen en ja ben ook donateur geworden van de sportschool. Vervolgens personal training ingeschakeld. Ik wilde wel, maar het lukte mij niet. De drukte van het dagelijks leven…

We kennen alles smoesjes wel voor sport & gezond eten vermijdend gedrag. Naja ik weet eigenlijk ook niet of smoesjes het juiste woord is. Ik merk namelijk nu dat ik een liposuctie behandeling ben ondergaan mijn hele mindset is veranderd. Ik ben zo blij met mijn lichaam, dat sporten en gezonde voeding heel belangrijk voor mij zijn geworden. Zelf denk ik dat het komt doordat ik te ongeduldig was met sporten en diëten. Elke dag stond ik op de weegschaal naar beneden te staren in de hoop dat er 0.5kg minder werd aangegeven. Sterker nog, soms was het 0.5 kg meer. Zeer vermoeiend en demotiverend. In plaats van een appeltje te schillen, schilde ik een appeltje met mijzelf. Ik werd er namelijk boos van.

Met een liposuctie behandeling ging het precies andersom. Ik zag het resultaat en dat gaf mijn zo een enorme boost om dit te onderhouden. Ik zit minimaal 2 keer per week in de sportschool (niet aan de juice bar naar personal trainers gluren). Anderhalf uur doe ik mijn oefeningen volgens schema. Het motiveert mij dat ik steeds meer kan. Meer dan ik zelf had verwacht ooit te kunnen. Naast het zelfvertrouwen dat ik kreeg door het verwijderen van overtollig vet, kreeg ik ook veel vertrouwen van sterker worden. Een hele positieve energie voel ik. Een positieve cyclus wat het allemaal makkelijker maakt om dagelijkse taken uit te voeren. Hieronder zie je waarom ik zo blij ben:

Liposuctie

 

Vet blij mee! letterlijk en figuurlijk ;).

 

Bij Medica Estetica heb ik de liposuctie laten doen met lipofilling. Lipofilling naast een liposuctie is optioneel, maar aangezien ik mijn lichaam wilde accentueren en de mooie vormen dan ook beter naar voren te laten komen wilde ik dit graag. Het lichaamseigen vet dat overtollig was op mijn buik hebben zij bij mijn billen en heupen teruggezet. Zoals je ziet op de voor en na foto zijn er hiermee contouren aangebracht in mijn lichaam. Dit klinkt allemaal heel heftig, maar eigenlijk zie ik het alsof kleine correcties waardoor mijn eigen lichaam beter naar voren komt. Ik zie dit vooral bij het kopen van nieuwe kleding, het zit gelijk goed!

De liposuctie heeft mij geholpen als eerste stap naar een nieuwe levensstijl. De basis was (chirurgisch) gelegd. Een flinke investering waar ik zowel emotioneel, fysiek als financieel van moest herstellen. Maar nu gaat sporten, voeding en balans blijven vanzelf. Het is een gewoonte worden. Hoe irritant ik het ook vind wanneer je vraagt aan iemand:” oh wat voor dieet volg je?” En de ander zegt:” Nee het is geen dieet, het is een lifestyle”. Nou ik ben nu één van die mensen.

Ik geniet van het gezonde eten en de energie die het sporten mij nu brengt.  Eerst kostte het moeite om alles uit te zoeken over voeding en “lekker makkelijk eten” kreeg een andere wending het kostte meer tijd. Nu ben ik eraan gewend. En ken ik ook de gerechten die wel lekker makkelijk en snel te bereiden zijn, maar toch mijn lichaam in balans houden!

Ik probeer niet te zeggen dat iedereen een liposuctie behandeling moet doen om een perfect beeld na te streven. Ik probeer aan te geven hoe het voor mij is en hoe het mij bevalt. Wat je er zelf van vindt dat is aan jou…

 

 

PS

Anti chirurgisch vet verwijderen? Maar wil je wel overtollig vet verliezen, denk eens aan Lypolyse.

PSPS

De behandeling bij Medica Estetica kan ik aanraden. Het contact was fijn. Van gratis intake tot contact na de behandeling toen ik aan het herstellen was. De begeleiding en kliniek zijn top!

 

Nieuwe Sportschool met persoonlijke fitness begeleiding

Brian No Comments
sportschool zaandam

De Sportschool in Zaandam waar persoonlijke aandacht voorop staat

Personal Fitness Center is een sportschool in Zaandam waar persoonlijke aandacht voorop staat. Door de juiste uitleg en begeleiding tijdens het sporten kan het resultaat van uw training enorm vergroot worden. Door dit in combinatie te doen met persoonlijke trainingsschema’s en op maat gemaakte voedingingsadviezen biedt Personal Fitness Center in Zaandam een unieke en nieuwe aanpak aan.

U kunt er verschillende groepslessen volgen zoals BodyShape, Spinning, Senioren-Fit, Pump-Fit, Yoga, Kickboksen, Sauna, Step en Circuit training.

Ook kunt u er terecht voor Personal Training en voor de senioren zijn er ook aparte groepslessen waarbij er aandacht wordt besteed aan het steeds ouder wordende lichaam. Na afloop van een intense training is er een grote sauna beschikbaar waar u door lekker te zweten het lichaam kan helpen door alle afvalstoffen af te voeren. Na een saunabezoek in Zaandam kunt u gebruik maken van de douches in de kleedruimtes.

Ga dus snel eens kijken bij de leukste sportschool van Zaandam!

Bilvergroting

Brian No Comments
BILVERGROTING MET EIGEN VET Ben je ontevreden over je billen? Vaak zien we dat doordat er te weinig volume in de billen zit er ontevredenheid bestaat over de billen. Je kan natuurlijk je billen trainen op verschillende manieren, en hiermee zal de vorm van je billen verbeteren. Ook kan het volume iets toenemen doordat de bilspieren iets groter worden maar om echt een gewenst volume te krijgen in de billen is er geen andere optie dan je billen op te vullen. Dit kan met injecties of bil implantaten, maar tegenwoordig kan dit ook met lichaamseigen vet. Bij een bilvergroting met eigen vet wordt het lichaamseigen vetweefsel op een vakkundige manier verwijderd door een liposuctie behandeling. Nadat het vet is weggezogen / verwijderd wordt daarna deze vetcellen geïnjecteerd op de gewenste plek in de billen waardoor het volume zal toenemen en ook de gewenste vorm van de billen kan worden bereikt. Het grote voordeel van deze behandeling, die wel ook wel de lipofilling noemen, is dat er geen risico bestaat op afstoting van het geinjecteerde vet omdat het lichaamseigen is. Liposuctie vet verwijderen RONDE DIKKE BILLEN DOOR BRAZILIAANSE BILLIFT Mooie ronde billen. Elke vrouw die niet van nature mooie ronde billen heeft zou met een billift geholpen kunnen worden aan dezelfde mooie grote billen zoals bijvoorbeeld Kim Kardashian of Jennifer Lopez. Deze beroemdheden hebben doordat zij zelf hun billen hebben laten opvullen de Brazilian billift, oftewel de bilvergroting meer onder de aandacht gebracht. Het behandelen van de billen is hiermee enorm populair geworden en ook meer algemeen geaccepteerd. WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN BILVERGROTING ? Mooiere grote ronde billen Geen zichtbare littekens Met gebruik van je lichaamseigen vet De operatie duurt 60 minuten De hersteltijd is 4 tot 14 dagen Algehele narcose Het resultaat van de bilvergroting Het resultaat van een bilvergroting verschilt natuurlijk per persoon. De huidige vorm en staat van het lichaam spelen mee en het is natuurlijk ook belangrijk dat de proporties van het lichaam mooi en enigzins natuurlijk blijven. Wel kunnen we met de technieken van tegenwoordig door middel van een echte foto van onze cliënten te maken deze bewerken om een goed beeld te geven van hoe het resultaat van de bilvergroting zal zijn. Dus wil je grotere billen in 1 week, en dus mooiere volle billen zonder allerlei biloefeningen en het overmatig trainen van de billen in de sportschool? Bel naar Medica Estetica en maak een afspraak voor een bilvergroting behandeling. Gratis vrijblijvende intake voor een bilvergroting met eigen vet. In een uitgebreid intakegesprek voor een bilvergroting worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Medica Estetica streeft altijd naar een natuurlijk en mooi resultaat. Maak een afspraak voor een behandeling PRIJS BILVERGROTING / LIPOFILLING BILLEN De prijs voor een bilvergroting ( billen vergroten met lipofilling

BILVERGROTING MET EIGEN VET

Ben je ontevreden over je billen? Vaak zien we dat doordat er te weinig volume in de billen zit er ontevredenheid bestaat over de billen. Je kan natuurlijk je billen trainen op verschillende manieren, en hiermee zal de vorm van je billen verbeteren. Ook kan het volume iets toenemen doordat de bilspieren iets groter worden maar om echt een gewenst volume te krijgen in de billen is er geen andere optie dan je billen op te vullen. Dit kan met injecties of bil implantaten, maar tegenwoordig kan dit ook met lichaamseigen vet.

Bij een bilvergroting met eigen vet wordt het lichaamseigen vetweefsel op een vakkundige manier verwijderd door een liposuctie behandeling. Nadat het vet is weggezogen / verwijderd wordt daarna deze vetcellen geïnjecteerd op de gewenste plek in de billen waardoor het volume zal toenemen en ook de gewenste vorm van de billen kan worden bereikt. Het grote voordeel van deze behandeling, die wel ook wel de lipofilling noemen, is dat er geen risico bestaat op afstoting van het geinjecteerde vet omdat het lichaamseigen is.


RONDE DIKKE BILLEN DOOR BRAZILIAANSE BILLIFT

Mooie ronde billen. Elke vrouw die niet van nature mooie ronde billen heeft zou met een billift geholpen kunnen worden aan dezelfde mooie grote billen zoals bijvoorbeeld Kim Kardashian of Jennifer Lopez. Deze beroemdheden hebben doordat zij zelf hun billen hebben laten opvullen de Brazilian billift, oftewel de bilvergroting meer onder de aandacht gebracht. Het behandelen van de billen is hiermee enorm populair geworden en ook meer algemeen geaccepteerd.


WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN BILVERGROTING ?

 

  • Mooiere grote ronde billen
  • Geen zichtbare littekens
  • Met gebruik van je lichaamseigen vet
  • De operatie duurt 60 minuten
  • De hersteltijd is 4 tot 14 dagen
  • Algehele narcose

Het resultaat van de bilvergroting

Het resultaat van een bilvergroting verschilt natuurlijk per persoon. De huidige vorm en staat van het lichaam spelen mee en het is natuurlijk ook belangrijk dat de proporties van het lichaam mooi en enigzins natuurlijk blijven. Wel kunnen we met de technieken van tegenwoordig door middel van een echte foto van onze cliënten te maken deze bewerken om een goed beeld te geven van hoe het resultaat van de bilvergroting zal zijn. Dus wil je grotere billen in 1 week, en dus mooiere volle billen zonder allerlei biloefeningen en het overmatig trainen van de billen in de sportschool? Bel naar Medica Estetica en maak een afspraak voor een bilvergroting behandeling.


Gratis vrijblijvende intake voor een bilvergroting met eigen vet.

In een uitgebreid intakegesprek voor een bilvergroting worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Medica Estetica streeft altijd naar een natuurlijk en mooi resultaat.


PRIJS BILVERGROTING / LIPOFILLING BILLEN

De prijs voor een bilvergroting ( billen vergroten met lipofilling) met eigen vet begint vanaf € 4499,-

Plasmage

Brian No Comments
plasmage

WAT IS PLASMAGE? – PLASMA SOFT SURGERY

Plasmage is een nieuw apparaat dat chirurgische behandelingen vervangt. Soft Surgery wordt deze techniek ook wel genoemd. De volgende behandelingen zijn goed uit te voeren met deze nieuwe technologie

 • Ooglidcorrectie (boven en onder)
 • Verstrakken van de huidplooien langs de oren
 • Verstrakking van de hals, wenkbrauwen en mondhoeken
 • Verwijderen van pigmentvlekken
 • Verwijderen van kleine huidafwijkingen als wratjes, huiduitstulpingen etc.

Behandelingen met Plasmage zijn zeer veilig en worden uitsluitend door een getrainde arts uitgevoerd.
PLASMAGE, HOE WERKT HET?

Plasmage werkt op basis van plasma dat ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen.
De naald wordt vlak boven de huid gehouden, een soort ‘bliksemschichtje’ is kort zichtbaar, puntsgewijs wordt het behandelend gebied aangepakt. De huid wordt niet aangeraakt. Als reactie trekken de huidvezels samen waardoor een verstrakkend effect ontstaat.

Na de behandeling zijn kleine korstjes zichtbaar, deze verdwijnen binnen enkele dagen (4-7dgn). Soms kan er zwelling zichtbaar zijn in het behandeld gebied (1-3 dgn).

Plasmage word gebruikt voor huidverouderingsproblemen. Het is een veilige methode die voor elk huidtype geschikt is. Het resultaat van de bvehandeling is zichtbaar nadat de korstjes zijn verdwenen.

Plasmage zorgt niet alleen voor een direct liftend effect, maar heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Door deze stimulatie wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid.

Plasmage hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Elke situatie is anders. Het aantal behandelingen is ook per persoon verschillend. Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de mate van overtollige huid en de aard van uw huidprobleem. Tijdens het consult met de arts worden uw individuele wensen besproken. In de meeste gevallen adviseren wij minimaal 2 behandelingen.

Plasmage, is het pijnlijk?

Plasmage behandelingen zijn niet pijnloos. Medica Estetica werkt met een sterke verdovingscrème, hierdoor wordt de behandeling minimaal gevoeld. De crème zal ongeveer 30 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht.

Hoelang is de hersteltijd?

De hersteltijd is over het algemeen 4-7 dagen. Na de behandeling kan lichte zwelling ontstaan, deze zwelling blijft gemiddeld 1-3 dagen. Direct na de behandeling zijn kleine korstjes zichtbaar. Deze korstjes komen los en vallen van de huid af na 5 tot 7 dagen. Belangrijk is om de huid goed gehydrateerd te houden, in onze klinieken worden professionele huidverzorgingsproducten aangeboden. De behandelend arts kan u hierover adviseren. De huid moet na de behandeling extra beschermd worden met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon. Om het behandelde gebied te camoufleren kan foundation aangebracht worden.

 PRIJZEN PLASMAGE BEHANDELINGEN

PLASMAGE – SOFT SURGERY 

 

Ooglidcorrectie (boven of onder)

Light   (2 behandelingen)             495,-

Medium (3 behandelingen)          675,-

Intense (4 behandelingen)            850,-

+ Wenkbrauwlift                            € 100,-

(per behandeling)

Losse behandeling                         € 295,-

 

*De behandelend arts zal tijdens het consult bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn voor een optimaal te behalen resultaat, tussen de behandelingen dient een periode van 4-6 weken te zitten.

 

PLASMAGE – GEZICHT / HALS 

 

Wenkbrauwlift            250,-

Kraaienpootjes            250,-

Rimpels bovenlip       € 250,-

icm filler                      450,-

Rimpels wangen         450,-

 icm 3ml Radiesse     € 990,-

Huidplooi bij oren      450,-

Rimpels hals vanaf    € 450,-

*Bij een eventuele tweede behandeling binnen 4-6 weken wordt een korting van € 50,- gehanteerd, de behandelend arts zal u tijdens het consult adviseren hoeveel behandelingen u nodig heeft.  

 

PLASMAGE – OVERIG

 

Pigmentvlekken verwijderen               250,-

Tatoeage verwijderen                            250,-

Littekens                                                  250,-

Acné littekens                                         250,-

Wratjes, bultjes, gaatjes, putjes          250,-

Light €250,-

Medium €500,-

Intense €750,-

*de prijzen van de behandeling zijn afhankelijk van de grootte en de ernst van het probleem. De bovenvermelde prijzen zijn richtprijzen zodat u een indicatie heeft van de prijsstelling van uw behandeling.