online personal trainer app

Online Personal Trainer App

Wil je graag trainen onder begeleiding van een personal trainer maar vind je het uurtarief te hoog? De voordelen die een personal trainer met zich meebrengt kunnen nu ook via de mobiele app van Wendy Schaar en Martijn van Braam worden ingezet. Met de online personal trainer app kun je zelf bepalen wanneer je traint, maar wel heb je een professioneel iemand die jouw trainingsschema’s geeft, voedingsadviezen op maat maakt en jouw progressie monitort en bovenal ook stimuleert. De online personal trainer app is er al vanaf 50 euro per maand.

Meer dan een fitness app

De online personal trainer app van Wendy Schaar en Martijn van Braam is meer dan de vele fitness apps en voedings apps die te vinden zijn in de Google Play Store of de App store van Apple. De app maakt goed inzichtelijk voor zowel de personal trainer als jijzelf wat de persoonlijke doelen zijn waar je samen met de personal trainer naartoe gaat werken. Op basis van de gegevens die worden verzameld heb je persoonlijke gesprekken om zo de lat steeds hoger te leggen op precies het juiste tempo.

Wil je meer weten over de online personal trainer app ? Bezoek de website van Personal Trainer Wendy Schaar of Personal Trainer Martijn van Braam

 Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *