Online Personal Training

Online personal training te duur? Dat is verleden tijd! Waar je voorheen pas vanaf 50 euro per les van een personal trainer terecht kon, kan je nu voor een vast bedrag per maand gebruik maken van de online personal trainer app. Hiervoor kan je gebruik maken van personal body plan van Wendy Schaar bijvoorbeeld. Met zo een personal trainer app kan je jouw persoonlijke fitness en gezondheidsdoelen laten monitoren door een echte personal trainer op afstand. Dat betekent dus dat je waar dan ook ter wereld kunt trainen, met de persoonlijke tips en evaluatie van een personal trainer. Zo kan je al je sportactiviteiten vastleggen, en via de app de voorbeelden van hoe bepaalde oefeningen uitgevoerd moeten terugvinden. Zo zorg je ervoor dat je het maximale uit je inspanningen haalt, en bovendien de kans op sportblessures aanzienlijk verminderd.

Online personal training met voedingsadvies

Daarnaast kan je ook in de online personal training app bijhouden wat je allemaal eet, en hoeveel calorieen je op dagelijkse basis binnenkrijgt. Ook krijg je meer inzicht over het aantal koolhydraten, vetten en eiwitten wat je binnenkrijgt. De personal trainer kan op afstand deze gegevens ook inzien, en op basis van jouw persoonlijke voedingspatroon een voedingsadvies op maat geven. Voeding is namelijk minstens zo belangrijk op het moment dat je fitness en gezondheidsdoelen stelt. Met enkel hard sporten kom je er niet!

Online Personal Trainer app downloaden

Als je de online personal trainer app wilt downloaden kan je voor meer informatie op deze website terecht Online personal trainer app

Hier kan je jouw gegevens achterlaten zodat Personal Trainer Wendy Schaar contact met je kan opnemen voor een intake. Ze zal een korte intake doen om samen vast te stellen wat jouw fitness en gezondheidsdoelen zijn. Vervolgens kan ze jouw een link toesturen zodat jullie samen de app kunnen installeren en toespitsen op jouw persoonlijke situatie. Wacht dus niet langer en neem der stap om te beginnen met de online personal trainer app.

 

 Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *